שלושה רטבים לסלט
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
ויניגרט קלאסי
ויניגרט סלק
ויניגרט אסייתי
הכנה
ויניגרט קלאסי
300 מ"ל שמן זית
100 מ"ל מיץ לימון
1 כפית חרדל חלק
מלח, פלפל
ויניגרט סלק
1 סלר בינוני מבושל וקר
50 מ"ל שמן זית
16 מ"ל חומץ בן יין אדום
1 כפית ג'ינג'ר כבוש
מלח
טוחנים הכל בבלנדר מוט
ויניגרט אסייתי
90 מ"ל שמן סויה
10 מ"ל שמן שומשום
33 מ"ל מיץ לימון
16 מ"ל סויה
חצי כפית שום כתוש
שליש פלפל צ'ילי שלם ללא הגרעינים
טוחנים הכל בבלנדר מוט