top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

טרטר סלמון ואבוקדו

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 18 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 100 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות קטנות

  • 1 אבוקדו קטן חתוך לקוביות

  • חצי עגבנייה קצוצה לריבועים קטנים (ללא המיץ)

  • חצי כף כוסברה קצוצה

  • חצי כף פטרוזיליה קצוצה

  • חצי כף בצל ירוק קצוץ

  • חצי כף בצל סגול קצוץ

  • קורט שאטה (צ'ילי יבש)

  • קורט זרעי כוסברה כתושים

  • מיץ מלימון טרי

  • 2-3 כפות שמן זית איכותי

  • קורט מלח נדיב




הכנה

  • לערבב את כל החומרים יחד בקערה.

  • בעזרת הידיים להפוך לצורה של עיגול. ללחוץ קצת ולסנן את הנוזלים.

  • להעביר לצלחת הגשה.

  • לזלף מעט שמן זית מלמעלה ומסביב.

  • להגיש עם פוקאצ'ה חמה או טוסטונים.


bottom of page