top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

רוטב סטאי אינדונזי

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 1 פחית חלב קוקוס.

  • כף גדושה – חמאת בוטנים.

  • כף וחצי רוטב צ'ילי מתוק.

  • כף רוטב סויה.

  • עלי כוסברה שלמים.

  • בוטנים קצוצים.



הכנה

  • מערבבים את כל החומרים במחבת.

  • מביאים לרתיחה.

  • מנמיכים את האש ומבשלים לעוד כ 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.

  • יוצקים את הרוטב על המנה (פרגיות צלויות, חזה עוף צלוי, נודלס).

  • מוסיפים מעל המנה את הכוסברה והבוטנים הקצוצים.


בתאבון !!

bottom of page