רוטב סטאי אינדונזי
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
1 פחית חלב קוקוס.
כף גדושה – חמאת בוטנים.
כף וחצי רוטב צ'ילי מתוק.
כף רוטב סויה.
עלי כוסברה שלמים.
בוטנים קצוצים.
הכנה
מערבבים את כל החומרים במחבת.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים לעוד כ 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על המנה (פרגיות צלויות, חזה עוף צלוי, נודלס).
מוסיפים מעל המנה את הכוסברה והבוטנים הקצוצים.
בתאבון !!