אוזני המן קלים וטעימים!
- keren cohen
- 18 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
מכינים בצק:
2.5 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
2 חלמונים
0.25 כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת לימון
1 קורט מלח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.
הכנה
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים עד שמקבלים תערובת אחידה וקוביות החמאה נטמעו לגמרי בבצק.
מוציאים , מעבדים לגוש בצק ועוטפים בניילון נצמד.
שמים במקרר למשך שעתיים.
מוציאים את הבצק ומחלקים ל3 חתיכות. מרדדים דק וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
ממלאים בממרח תמרים/מחית פרג/שוקולד נוטלה ומומלץ להוסיף גם אגוזים קצוצים.
סוגרים למשולש ומהדקים היטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ואופים עד לקבלת צבע זהוב-שחום, כ-12 דקות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
שומרים בקופסא אטומה.
חג שמח!