top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

אוזני המן קלים וטעימים!

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 18 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

מכינים בצק:

  • 2.5 כוסות קמח

  • 0.5 כוס סוכר

  • 2 חלמונים

  • 0.25 כוס ברנדי

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כפית גרידת לימון

  • 1 קורט מלח

  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.

הכנה

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים עד שמקבלים תערובת אחידה וקוביות החמאה נטמעו לגמרי בבצק.

  • מוציאים , מעבדים לגוש בצק ועוטפים בניילון נצמד.

  • שמים במקרר למשך שעתיים.

  • מוציאים את הבצק ומחלקים ל3 חתיכות. מרדדים דק וקורצים עיגולים בעזרת כוס.

  • ממלאים בממרח תמרים/מחית פרג/שוקולד נוטלה ומומלץ להוסיף גם אגוזים קצוצים.

  • סוגרים למשולש ומהדקים היטב.

  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ואופים עד לקבלת צבע זהוב-שחום, כ-12 דקות.

  • מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

  • שומרים בקופסא אטומה.


חג שמח!


bottom of page