תפריט בשרי בהגשת בופה
באירועים בסגנון בופה אנו מביאים את כלי ההגשה לשולחן הבופה
מבחר המנות אשר יוגשו בארוחה , תלויה בכמות הסועדים באירוע
קרוסטיני מסתובבים
קרם חצילים שרופים ובלסמי מצומצם
קרפצ'יו פילה בקר עם עלי ארוגולה, בלסמי ופרמז'ן
סביצ'ה דניס עם צנוניות, תרד, צ'ילי ונענע
מנות פתיחה
פוקאצ'ות ולחמי שיאור בליווי ממרחים
קרם חצילים שרופים
סלסת עגבניות ועשבי תיבול
טפנד זיתי קלמטה וזעתר טרי
מטבל בלסמיקו ושמן זית
סלטים
מבחר עלים, פרי העונה ומבחר אגוזים בויניגרט בלסמי ודבש
לבבות חסה פריכים, בייבי תפוחי אדמה וקרוטונים ברוטב קיסר
סלט קינואה ועדשים שחורים עם חמוציות ועשבי תיבול
סלט עגבניות שרי, דלעת אפויה, עלי ארוגולה, בצל אדום וגרעיני דלעת
סלט ירקות קריספיים עם כרוב, נבטים ובצל ירוק ברוטב אסייתי
עיקריות ותוספות
פילה דניס ברוטב קונפי לימון חם
תבשיל בורגול, פלפלים קלויים, שמן זית ופטרוזיליה
פילה סלמון צרוב בדבש, לימון וחרדל
בליווי פסטה קצרה עם ארטישוקים, תרד, עגבניות קונפי וזיתי קלמטה
נתחי פרגית ברוטב בוטנים אינדונזי
אורז פרא ואורז בסמטי עם כרישה וגרעיני דלעת
מדליוני פילה בקר ברוטב יין אדום וציר בקר
בייבי תפוחי אדמה ובטטות אפויות על מלח גס
מנות אחרונות (פרווה)
מיני אקלר שוקולד
פחזניות וניל בציפוי קראמבל וניל
מלבני שוקולד פאדג' וקרם בייגלה מלוח
מיני סברינה טבולה בסירופ עם זילוף קרם שוקולד לבן