אוזני המן קלים וטעימים!

מתכון מהיר וקל לאוזני המן בטעם ביתי

 

מכינים בצק:

2.5 כוסות קמח

0.5 כוס סוכר

2 חלמונים

0.25 כוס ברנדי

1 כפית תמצית וניל

1 כפית גרידת לימון

1 קורט מלח

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים עד שמקבלים תערובת אחידה וקוביות החמאה נטמעו לגמרי בבצק.

מוציאים , מעבדים לגוש בצק ועוטפים בניילון נצמד.

שמים במקרר למשך שעתיים.

מוציאים את הבצק ומחלקים ל3 חתיכות. מרדדים דק וקורצים עיגולים בעזרת כוס.

ממלאים בממרח תמרים/מחית פרג/שוקולד נוטלה ומומלץ להוסיף גם אגוזים קצוצים.

סוגרים למשולש ומהדקים היטב.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ואופים עד לקבלת צבע זהוב-שחום, כ-12 דקות.

מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

שומרים בקופסא אטומה.

חג שמח!