כנפי עוף בצ'ילי ודבש

למתכון מוצלח מומלץ להשרות את הכנפיים במרינדה למשך הלילה ולהביא את הכנפיים לטמפרטורת החדר לפני שלב הצלייה.

מצרכים

24 כנפי עוף

מרינדת ג'ינג'ר ודבש

5 בצלים ירוקים, פרוס דק

5 כפות דבש

2 כפות רוטב סויה

1 צ'ילי אדום, פרוס

1-2 סנטימטר של ג'ינג'ר מגורד

4-5 גבעולי תימין

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה .

2. שמים את כנפי העוף בשכבה אחת בתבנית שטוחה ורחבה. יוצקים את המרינדה על העוף, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

3. מחממים גריל או תנור לחום של 200 מעלות. צולים את הכנפיים בתנור או על בגריל במשך 15-20 דקות, הופכים לעתים קרובות, עד לקבלת צבע שחום.