ריבת גזר ארומתית עם ג'ינגר וקינמון
- keren cohen
- 18 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
3 גזרים חתוכים "בטונד" – מקלות בגודל 1*5 ס"מ.
5 פרוסות ג'ינג'ר טרי.
2 פרוסות לימון.
רבע כוס סילאן.
3/4 כוס סוכר לבן.
2 עלי דפנה.
2 גרגירי פלפל אנגלי שלם.
כפית זרעי כוסברה שלמים.
2 מקלות קינמון.
1 לימון פרסי (אם יש).
הכנה
מבשלים את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה למשך שעה עד שעה וחצי.
הריבה מוכנה כאשר הגזרים מצטמקים והופכים למעין סוכריות.
להגיש עם פטה כבדי עוף ולחם טרי.
בתאבון !