top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

​ריבת גזר ארומתית עם ג'ינגר וקינמון

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 18 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 3 גזרים חתוכים "בטונד" – מקלות בגודל 1*5 ס"מ.

  • 5 פרוסות ג'ינג'ר טרי.

  • 2 פרוסות לימון.

  • רבע כוס סילאן.

  • 3/4 כוס סוכר לבן.

  • 2 עלי דפנה.

  • 2 גרגירי פלפל אנגלי שלם.

  • כפית זרעי כוסברה שלמים.

  • 2 מקלות קינמון.

  • 1 לימון פרסי (אם יש).




הכנה

  • מבשלים את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה למשך שעה עד שעה וחצי.

  • הריבה מוכנה כאשר הגזרים מצטמקים והופכים למעין סוכריות.

  • להגיש עם פטה כבדי עוף ולחם טרי.


בתאבון !

bottom of page