top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

5 רטבים יפניים

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • רוטב אנקקה

  • רוטב יקיטורי

  • רוטב צ'ילי

  • רוטב אגאדשי

  • רוטב מאבו

הכנה

רוטב אנקקה

  • 5 כפות ציר ירקות (אפשר להוסיף אצת קומבו)

  • 1 כף סויה

  • 1 כף (רגילה) חומץ אורז

  • 4 כפיות שמן שומשום

  • ברתיחה מוסיפים קמח תפו"א מהול במים ומוסיפים עד להסמכה.


רוטב יקיטורי

  • 5 כפות סויה

  • 1 כף מירין

  • 3/4 כף סאקה

  • אחרי הרתיחה מוסיפים

  • 1.5 כף סוכר

  • מבשלים על אש קטנה עד להסמכה


רוטב צ'ילי

  • מטגנים כף שום וכף ג'ינגר מגורד

  • מוסיפים 1.5 כף רוטב שום פלפל (קנוי ומוכן מחנות למוצרים מהמזרח)

  • 1.5 כף קטשופ

  • 10 כפות ציר ירקות

  • 2 כפות מלח ו2 כפות סוכר (כף רגילה)

  • קורט מונוסודיום

  • ברתיחה מוסיפים קמח תפו"א מהול במים ומוסיפים עד להסמכה.

  • כף שמן שומשום


רוטב אגאדשי

  • מחממים בווק כף סאקה

  • 3/4 כף סוכר

  • 2.5 כפות סויה

  • 5.5 כפות ציר ירקות

  • כפית מלח

  • כף (רגילה) דאישינומוטו

  • כפית מונוסודיום

  • כף שמן שומשום

  • קורט פלפל


רוטב מאבו

  • שמים שמן בווק

  • 1/2 כף שום קצוץ

  • 1/2 כף ג'ינג'ר

  • 1 צנצנת רוטב שום ופלפל

  • 1/2 כף סאקה

  • 1.5 כף סויה

  • 1/2 כף סוכר

  • קורט מונוסודיום

  • 1/4 כף רוטב צדפות

  • כפית פפריקה מתוקה

  • קורט מלח

  • קורט פלפל לבן


bottom of page