שף פרטי או אישי?

מצא את ההבדלים…

בזמנים הלחוצים של היום אנשים רוצים לאכול אוכל בריא.


אנשים פחות מעדיפים לצאת לאכול בחוץ ויותר להזמין אוכל ממשלוחים או לעצור בחנות המכולת המקומית.

שף אישי יכול לעזור לאנשים העסוקים האלו ולתת תשובה בריאה, מגוונת וטעימה על השאלה "מה יש לארוחת ערב?"

שפים אישיים מכינים מספר קבוע של ארוחות עבור לקוחותיהם על בסיס צרכיהם הבריאותיים וטעמם האישי.
חלק מהשפים האישיים מכינים את האוכל בבית הלקוח, בעוד שאחרים מעדיפים לבשל במטבחם ולהביא אוכל מוכן לחימום והגשה.
הארוחות מגיעות טריות לבית הלקוח ויכולות להישמר בקירור למשך ימים אחדים.
כל שנותר ללקוח הוא לחמם או פשוט להעביר לצלחת הגשה.

שף פרטי מצד שני או שף עד הבית, מכינים ארוחות על בסיס יומי קבוע למשפחה בודדת.

בארה"ב מספר שירותי שפים פרטיים גדל משמעותית בשנים האחרונות. תעשיות השף הפרטי צמחה משמעותית מאז תחילתה בשלהי שנת 1988.

במחקר שנערך לאחרונה נראה כי בשנת 2005 יש מעל ל- 90,000 צרכנים ברחבי ארה"ב המשתמשים בשירותי שף אישי.
ישנם 5,000 עסקי שף אישי בצפון אמריקה, מספר שגדל כל שנה בכ- 200 עסקים.

רוב שירותי השף הפרטי נוצרים במצבים שבהם יש צורך.הצורך עולה בדרך כלל בקנה אחד עם אנשי עסקים שאינם מוצאים זמן לבשל בבית.
יש מספר גדל והולך של שתי הכנסות למשפחות המחפשות דרכים לאכול מזון בריא מאשר מזון מהיר אבל צריך שזה יהיה גם במחיר סביר.
באמצעות שירותי שף אישי ניתן להשוות בין ארוחה במסעדה נחמדה ואיכותית במונחים של מחירים ואיכות המנות.

המחיר הממוצע של כ- 12 צלחות אוכל שהוכנו על ידי שף אישי נע בין 300 ל-500 דולר, הרבה מזה תלוי ברצון הלקוח וחומרי הגלם הנדרשים.

להיות שף אישי זו קריירה טובה עבור אנשים שיש להם תשוקה לאוכל טוב, אהבה לשרת אחרים ורצון להפוך אנשים למאושרים וביאים יותר בעזרת אוכל.

אולי תרצו להמשיך לקרוא מאמרים נוספים מהבלוג שלי

לשירותי שף פרטי מוזמנים ליצור קשר 


תגיות - שף פרטי